Produse si                   Servicii

 •      Web design.

       Asemeni casei, site-ul reprezinta casuta virtuala a companiei, locul unde toata lumea va poate gasi la orice ora din zi sau din noapte. Web design-ul reprezinta, daca vreti, echipa de contructori, arhitecti si decoratori ai casei dumneavoastra. Site-ul se vrea a oferi toate informatiile dorite pentru actualii sau viitorii dumneavoastra  clienti, reduce atat timpul echipei dumneavoastra dar si pe al clientilor. Trebuie structurat cat mai usor, cat mai concis, clientul nu trebuie sa isi piarda rabdarea, trebuie sa gaseasca foarte repede ce il intereseaza, trebuie sa gaseasca ceva interesant la primele click-uri prin site. Nu trebuie ignorant nici cautarea in google, motorul cel mai cunoscut de cautare. Degeaba avem casa daca este pe o strada inaccesibila, de aceea ridicarea in google este al doilea punctl foarte important atunci cand vorbim despre un site, clientul cauta ceva din domeniul de activitate al companiei dumneavoastra, site-ul trebuie sa apara cel putin in prima pagina in google.

 •      Logo

       Asemeni unicitatii  individului logo-ul trebuie creat astfel incat, prin amestecul culorilor, alegerea p  otrivita a fontului, sa fie unic si sa exprime corect domeniul companiei pentru care este creat, asa cum noi avem diferite personalitati asa si companiile au diferite domenii de activitate, nu trebuie ignorat faptul  ca impactul vizual este cel mai important, logo-ul trebuie sa ramana cat mai usor in mintea clientilor sai tinta si sa transmita mesaj dorit. Pentru aceasta, echipa noastra de sculptori in idei, va sta la dispozitie pentru a crea cel mai unic si tinta logo.

 •      Corporate ID

       Asemeni hainelor, accesoriilor, masinii, laptop-ului, lucrurilor care ne influenteaza perceptia la prima vedere a unei persoane, care ne ajuta sa ne ridicam la niste standarde ale societatii, corporate id-ul nu trebuie ignorant nici el. Acesta presupune imaginea companiei, mesajul pe care il dorim a fi perceput, standardele pe care ni le dorim a le atinge, aria de client pe care vrem sa o sensibilizam.  Ce inseamna corporate id ? Hmm pai incepand cu logo, continuand cu orice obiect tangibil sau nu pe care il dorim a fi personalizat, cum ar fi carti de vizita, plicuri, mape, bannere, bannere virtual, …..

  Stim cat de pretios este timpul intr-o era a vitezei, de aceea nu trebuie sa iti faci probleme de genul:
 • “hmm trebuie sa scriu un mail, cum sa fac sa arate semnatura companiei mele?” sau :
  “trebuie sa trimit un plic, cum ar trebui sa arate plicul?” sau si mai grav:
  “am o intalnire urgenta cu un potential client si nu am inca carti de vizita, cum sa le fac? Nu am imaginatie, nu am timp…ooof”.
  Pentru astfel de intrebari si framantari existam noi. Nu numai partea grafica dar le putem da si viata, adica o carte de vizita déjà tiparita, pe un carton pe care il visai dar nu il gaseai, o mapa déjà tiparita si indoita, un banner déjà printat, gata pentru a fi agatat, o masina déjà personalizata, gata pentru a rula pe sosele atragand in mod constient sau nu privirile trecatorilor. Pentru materialele tiparite, pentru mai multe informatii, va rugam da-ti un click aici : www.evo-print.ro.